slider1

Топинамбур в България

Повече информация

slider2

Топинамбур! Какво може?

Лечението с топинамбур способства пречистването на организма на клетъчно ниво и постепенната нормализация на обменните процеси.

Повече информация

Tопинамбура в хранителната проммишленост

Кое е уникалното при растението топинамбур?! В развитите държави от Европа /Германия, Франция, Белгия .../, в Япония, САЩ, Канада и др. хранителните продукти специално се обогатяват с безценното хранително влакно: ИНУЛИН. Доказана е неговата удивителна функция да регулира кръвната захар, да предпазва от редица болести, да лекува стомашно-чревни заболявания, създавайки естесвена среда за съществуване на жизнено необходимите за човешкия организъм бифидобактерии и мн. др. В световната практика инулинът се използва в производство на лекарства, които лекуват остеопороза, сърдечно - съдовата система и т. н. Топинамбурът е източник на природен чист инулин. В сорта, който ние разработваме от 2003 г. съдържанието му е около 70 % на сухо вещество. Освен всичко това топинамбурът е богат на калий, фосфор, магнезий,калций, витамини, аминокиселини, в това число и незаменими. Ние притежаваме разработки, анализи, рецептори. Бихме предложили на заинтересовани лица и фирми при взаимно-изгодни условия.

Топинамбур и диабет

Диабетът е един от най-сериозните актуални проблеми на клиничната медицина.Той заема трето място по смъртност на населението от това заболяване, след сърдечно – съдовите и рака. През последните години се отбелязва ръст на заболяемостта от захарен диабет в целия свят. Над 20 милиона души по света страдат от диабет. Особено висок е този процент в САЩ /2 милиона/. Има обаче един район, където хората никога не са изпитвали симптоми на тази болезст. В поречието на р. Кубан медиците не са поставили диагноза „.диабет” за последните сто години. Местното население от този регион традиционно употребява в големи количества топинамбур в своето ежедневно хранене. И така, без да подозират и без да осъзнават това, хората от областите по поречието на голямата река си провеждат мощна профилактика срещу диабет, а и срещу много други заболявания.

Приложения на топинамбура

ЧАРОДЕЙЦИ ЕООД предлага идеи и възможности за разширяване асортимента на предприятия в хранителната промишленост /хлебопроизводство, консервна, млечна и т. н./, фуражопроизводството, фармацевтиката, фитотерапевтиката, биоенергетиката, химическата индустрия. Ние сме едиственият в страната биопроизводител на нетрадиционното за България растение - топинамбур. Ето някои от неговите приложения

EASY THEME OPTION PANEL

Кулинарни вълшебства

Продукти и ястията, приготвени със сушен топинамбур разнообразяват нашата трапеза и обогатяват организма ни с ценни биологично активни вещества.

EASY CUSTOMIZABLE

Народна медицина

Съвременната фитотерапия предполага неограничени възможности за ефективно лечение с лечебни растения и продукти, получени след тяхното преработване.

CLEAN CODING

Зелена маса /SPA/ Био

Стъблата и листата на земната ябълка са особено полезни за здраве и красота

HTML5 & CSS3

Суровина за различни видове производства

Висококачествен фураж за животни, приготвен от клубените, с характеристика 250 – 300 кръмни единици на тон.

Продукти

Пледлагаме: преработена суровина в няколко успешни рецептори, реализирани под ръководството на Проф. Д-р на науките Л. Генчев.

Търговска мрежа

Контакти

  [recaptcha]

  charodeizi.carrefour@abv.bg
  факс: 033666 046
  тел.: 0885 907178
  ---------------------------------------
  Офис: infoiliana@charodeizi-topinambur.com
  Маркетинг и връзки с клиенти: infogalina@charodeizi-topinambur.com
  Дистрибутори Стара Загора: galina@charodeizi-topinambur.com
  Дистрибутори София: viky@charodeizi-topinambur.com
  Дистрибутори Сливен: zlatanasova@charodeizi-topinambur.com
  ---------------------------------------